Vakantie in Hurghada

Hurghada wordt beschouwd als een van de rijkste gebieden van Egypte vanwege de minerale rijkdommen. Watersportliefhebbers kennen de badplaats aan de Rode Zee al jaren vanwege de gemakkelijk toegankelijke koraalriffen voor de kust. Zeilen en windsurfen behoren tot de populairste sporten.

Naast de verschillende wateractiviteiten zullen ook zakenliefhebbers hun hart ophalen in Hurghada. Golfen, kameelrijden, jeepsafari's of een dagtocht in de Arabische woestijn naar de bedoeïenendorpen bieden pure afwisseling en maken Hurghada tot een van de populairste badplaatsen van Egypte.

Het schiereiland Soma Bay bij Safaga wordt beschouwd als een natuurparadijs. En dat is nog steeds zo, want de ontwikkeling wordt zeer zorgvuldig uitgevoerd zodat de natuurlijke hulpbronnen behouden blijven. Het resultaat is een vakantieparadijs ver weg van alle drukte. Wie op zoek is naar rust en ontspanning, zal dol zijn op Soma Bay. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hier talrijke luxehotels zijn gevestigd. Bijzonder populair zijn de bekroonde 18-holes golfbaan "The Cascades" van golflegende Gary Player en de vele kitesurfplekken, die dankzij de constante wind het hele jaar door tot de beste ter wereld behoren.

De beste hotels voor je vakantie in Hurghada & Safaga

BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN

Top

Uw voordelen

  • 99,6% klanttevredenheid

  • Meer dan 190.000 gasten in het seizoen 2023

  • 100% garantie op jouw boekingsbedrag

  • Competente reisleiding op de bestemming

  • Echte beoordelingen van HolidayCheck

  • Vluchten met kwaliteitsluchtvaartmaatschappijen

Uw veiligheid

DRV Logo