Aktuelle Hinweise und Informationen
zu unseren Reiseziele »

Vakantie in Belek

Belek is nu een van de meest populaire golfregio's aan de Middellandse Zee. Sinds de opening van de eerste golfbaan in de zomer van 1994 heeft Belek zich ontwikkeld tot het golfcentrum van Turkije. Er zijn nu 14 uitstekende 18-holes banen.

Belek is een jong vakantieoord, waardoor de ontwikkeling zeer zorgvuldig kon worden gepland en er altijd aandacht was voor een harmonieus samenspel met de natuur. Bouwzonden, zoals gepleegd in andere toeristische grootstedelijke gebieden vanwege de snelle groei, konden in Belek worden vermeden. Het prachtige natuurlijke landschap van Belek is de belangrijkste "attractie" van de plaats. Daarnaast zijn er natuurlijk de pittoreske stranden (meestal niet goed onderhouden in de winter), mooie hotels en natuurlijk veel rust.

De beste hotels voor je vakantie in Belek:

Als u van lekker luieren op het strand houdt en graag verwend wordt in prachtige wellnesstempels, wilt sporten en waarde hecht aan een modern hotel met culinaire afwisseling, dan bent u in Belek aan het juiste adres! Historische gebouwen die de moeite waard zijn, kunnen tijdens verschillende excursies worden bezocht. In Aspendos en Perge zijn er bijvoorbeeld veel spannende overblijfselen van lang vervlogen tijden en culturen. Als u een wandeling door een prachtige oude stad wilt maken, raden we u een uitstapje aan naar het nabijgelegen Antalya.

Een wandeling door de charmante oude binnenstad kan perfect gecombineerd worden met een uitgebreide shoppingtour. Het is ook niet ver naar Side. Hier vind je Romeinse ruïnes, winkels en net als in Antalya een kleurrijk nachtleven.

Uw voordelen

  • 99,6% gasttevredenheid
  • Competente reisleiding ter plaatse
  • Meer dan 100.000 gasten in seizoen 2021
  • Beoordelingen van HolidayCheck
  • 100% garantiefonds voor klanten
  • Vluchten met kwaliteit luchtvaartmaatschappijen

Uw veiligheid


Top

Hotline

Ma. t/m Vr. 10:00 t/m 17:00 uur

+31 (0)70 262 90 90