Aktuelle Hinweise und Informationen
zu unseren Reiseziele »

Vakantie in Fethiye/Ölüdeniz/Sarigerme

De plaatsen Fethiye, Ölüdeniz en Sarigerme liggen in de regio Lycia tussen Marmaris en Antalya, een van de groenste landschappen aan de Middellandse Zee. De regio is rijk aan historische en culturele bezienswaardigheden. De stranden, die tot de mooiste van Turkije behoren, nodigen u uit om te dromen en te ontspannen. De regio is ook erg populair bij natuurliefhebbers en wellnessliefhebbers.

De regio biedt veel mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten. De warmwaterbronnen en modderbaden dragen bij aan uw welzijn en maken een ontspannen wellnessvakantie mogelijk. De stad Fethiye staat op de plaats van het oude Telmessos, dat bekend stond om zijn helderzienden in het hele oostelijke Middellandse Zeegebied. De stad Fethiye is een levendige haven- en handelsstad, waar Turkse cultuur en toerisme elkaar prachtig aanvullen. De Lycische koninklijke tombe in Fethiye - de tombe van Amyntas, die hoog boven de stad uittorent, is een trekpleister voor veel toeristen. Culinair genieten doe je op de vismarkt in het centrum van Fethiye.

De beste hotels voor je vakantie in Fethiye / Ölüdeniz / Sarigerme:

ÖLÜDENIZ: De blauwe lagune voor Ölüdeniz is een van de mooiste baaien van Turkije en is daarom het Turkse ansichtkaartmotief nummer 1. De naam Ölüdeniz betekent Dode Zee en hier heeft het azuurblauwe water echt nauwelijks golven. De lange, witte zandstranden zijn een lust voor het oog en staan garant voor een droomvakantie.

SARIGERME: Het dorp Sarigerme ligt op ongeveer 50 km afstand van het eiland Rhodos en biedt met zijn kilometerslange zandstranden ideale omstandigheden voor een perfecte strandvakantie. Ook natuurliefhebbers komen hier aan hun trekken.

Uw voordelen

  • 99,6% gasttevredenheid
  • Competente reisleiding ter plaatse
  • Meer dan 100.000 gasten in seizoen 2021
  • Beoordelingen van HolidayCheck
  • 100% garantiefonds voor klanten
  • Transfer inbegrepen bij pakketreizen

Uw veiligheid


Top

Hotline

Ma. t/m Vr. 10:00 t/m 17:00 uur

+31 (0)70 262 90 90