Grecotel Hotels and Resorts

Grecotel Hotels & Resorts staan bekend om hun accommodatie van hoge kwaliteit, onberispelijke service en authentieke Griekse gastvrijheid. De Grecotel Group heeft talloze nationale en internationale prijzen ontvangen voor onder andere de biologische keuken en ecologische duurzaamheid. De hotels zijn perfect voor koppels en gezinnen, omdat ze met hun aanbod aan diensten en faciliteiten ter plaatse geschikt zijn voor gasten van alle leeftijden.

We zijn verheugd dat we onze gasten verschillende Grecotel-resorts kunnen aanbieden op de Griekse eilanden (Kreta, Corfu en Mykonos) en op het vasteland. Alle Grecotels staan bekend om hun aandacht voor detail en bieden de perfecte achtergrond voor een onvergetelijke vakantie. De traditionele Griekse keuken die in alle restaurants wordt geserveerd, geeft onze gasten de perfecte gelegenheid om te genieten van de authentieke Griekse keuken. En als het op ontspanning aankomt, bieden de Grecotel hotels volop ruimte om te ontspannen. Of het nu in een van de luxe turquoise gekleurde zwembaden is of op het nabijgelegen zandstrand.

Kies bijvoorbeeld voor een verblijf in de Grand Leoniki Residence, een veelzijdig hotel dat perfect is voor gezinnen en stellen. Voor fijnproevers die willen dineren in een restaurant met een Michelinster is het Corfu Imperial ideaal. En voor gasten die graag actief zijn op vakantie, biedt Cape Sounio uitstekende faciliteiten en activiteiten. Als adembenemende architectuur en weelde belangrijk voor je zijn, dan is het Amirandes de plek voor jou. En voor een kamer met uitzicht kijken de ruime Mykonos Blu Bungalows uit over een prachtig strand en de Caramel Boutique biedt gasten luxe, moderne villa's.

Bijzonder populair bij onze gasten:

Top

Uw voordelen

  • 99,6% klanttevredenheid

  • Meer dan 190.000 gasten in het seizoen 2023

  • 100% garantie op jouw boekingsbedrag

  • Competente reisleiding op de bestemming

  • Echte beoordelingen van HolidayCheck

  • Vluchten met kwaliteitsluchtvaartmaatschappijen

Uw veiligheid

DRV Logo