Aktuelle Hinweise und Informationen
zu unseren Reiseziele »

Vakantie in Kusadasi

Kusadasi (Turks voor vogeleiland) is een districtsstad aan de Turkse Egeïsche kust in de provincie Aydın, ongeveer 90 km ten zuiden van Izmir. Kusadasi biedt zijn gasten zonnebaden, een aantrekkelijk nachtleven, talrijke sportfaciliteiten en belangrijke getuigenissen uit het verleden. Niet voor niets is de stad een van de meest toonaangevende vakantiebestemmingen in Turkije. Jaarlijks trekken honderden cruiseschepen naar de haven. De prachtige baai en de uitgestrekte stranden laten de harten van duizenden bezoekers sneller kloppen. De grote jachthaven geeft de kustplaats een glamoureuze sluier en door de omliggende voormalige kosmopolitische steden zoals Efes (Efeze) trekken geschiedenisliefhebbers van over de hele wereld naar Kusadasi.

In de zomer verschuift het nachtleven van Izmir naar de Egeïsche kust en naast Çesme en Bodrum is Kusadasi “de” plek om vakantie te vieren en door te brengen. Chique clubs die zich kunnen meten met de Europese metropolen zijn een indicatie dat ook het jonge publiek de stad zelf heeft ontdekt.

De transfertijd van Izmir Airport naar de hotels in Kusadasi is ongeveer 45 tot 60 minuten, afhankelijk van de locatie van het hotel.

De beste hotels voor je vakantie in Kusadasi:

Uw voordelen

  • 99,6% gasttevredenheid
  • Competente reisleiding ter plaatse
  • Meer dan 100.000 gasten in seizoen 2021
  • Beoordelingen van HolidayCheck
  • 100% garantiefonds voor klanten
  • Transfer inbegrepen bij pakketreizen

Uw veiligheid


Top

Hotline

Ma. t/m Vr. 10:00 t/m 17:00 uur

+31 (0)70 262 90 90